Ge-WorkSjop-t Scholengemeenschap Bonaire

 

Nooit meer jaloers!

door Selena, Judmarie, Danik

 

Lidia liep in het park. Ze had zo'n mooi gezichtje dat niemand zou verwachten dat ze ooit boos kon kijken. Lidia was erg verliefd op Gregory en had al 2 jaar verkering met hem. Ze wist niet dat haar beste vriendin ook verliefd was op Gregory. Elke dag stuurde Stephanie wel 30 smsjes met hartjes en kusjes. Op een dag vond Lidia het telefoontje van Gregory. Net toen ze het mobieltje weer terug wilde gaan brengen kwam er een smsje binnen. Nieuwsgierg keek ze van wie het was.
'Stephanie!'
Hè, wat zou Stephanie aan Gregory schrijven? Lidia keek even om zich heen en las toen snel wat er stond.
'Mi stimabo hopi! Mi ke bo!'
Lidia werd witheet van woede. Ze sprong op om Stephanie te zoeken. Ze rende door de school en over het schoolplein en keek overal. Ineens zag ze Stephanie staan. Ze stond met een groepje te praten. Ze wilde net haar telefoontje in haar zak stoppen.
Lidia rende naar het groepje. Ze sloeg het telefoontje uit Stephanie's handen en rende op Gregory af. Ze gaf hem een flink pak slaag. Gregory bleef achter met een blauw oog. Stephanie begon te huilen maar Lydia rende zonder om te kijken weg.
Hendrik, de mooiste jongen van de school, had alles gezien. Hij liep snel achter Lidia aan en tikte op haar schouder. Lidia draaide zich om. Er stonden tranen in haar ogen. Hij sloeg zijn armen om haar heen en kuste haar.
'Ik heb net het mooiste en sterkste meisje van het eiland gekust. Wil je mijn dushi worden?'
Lidia was gelijk verliefd en knikte verlegen.

 

Later toen ze samenwoonden werd Hendrik fotomodel. Lidia mocht overal mee naar toe. Hendrik was erg beroemd en veel meisjes waren verliefd op hem. Elke dag kreeg hij heel veel sms-jes van die meisjes en allemaal wilden ze verkering met hem. Hendrik sms-te elke keer terug met de boodschap:
'Nee, bedankt want ik ga trouwen met het mooiste en sterkste meisje van de wereld.'

Klik » hier « om terug te gaan naar de andere verhalen!